In between

In between is een stof met een halfopen structuur tussen overgordijnen en vitrage. Wanneer u meer privacy wilt is een In between gordijn de juiste keuze. U heeft overdag zicht naar buiten maar privacy blijft gewaarborgd. In de avonduren met kunstlicht kan men slechts schimmen waarnemen.
In between vitrages zijn meestal kamerhoog. De vitrages worden beneden afgewerkt met een loodveter of door het aanbrengen van een zoom. De bovenkant van de vitrages worden afgewerkt met vliesband en kunststof haken. Het vliesband dient als versteviging. De kunststof haken zijn op verschillende hoogtes te klikken, zo kan dezelfde haak gebruikt worden voor verschillende ophangmethodes. De kunststof haken kunt u eenvoudig verwijderen of herplaatsen bij eventueel reiniging van de vitrage.

Deel Gordijnatelier 2000 ook ....Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on google
Google
Share on print
Print
Share on email
Email