Stomerij en wassen

Voor het wassen en stomen van al uw kleding, dekbedden, gordijnen, leer/suède, tapijten, waxjassen etc. kunt u bij ons terecht. Ook kunt u bij ons terecht voor het stomen van trouwjurken tegen een zeer aantrekkelijke prijs. U kunt het artikel bij ons afleveren om het tegen betaling te laten reinigen en binnen enkele dagen kunt u het weer gereinigd bij ons ophalen. De artikelen worden gereinigd door Palthe stomerijen.

Wat is Stomen?
Stomen is eigenlijk geen goed woord, maar wordt in de volksmond zo gebruikt. De juiste naam voor stomen is chemisch reinigen, de kleding wordt gereinigd in perchloorethyleen en niet met stoom of water.

Kleding inname.
Nadat de kleding bij ons is gebracht, worden de kledingstukken genummerd en worden deze voordat ze naar de stomerij gaan gecontroleerd op de zakken en nagekeken op beschadigingen en vlekken. Palthe Stomerijen uit zal uiteindelijk het reinigingsproces voor haar rekening nemen, waarna wij eventueel nog uw reparatie opdrachten kunnen uitvoeren. De verwerking duurt in principe 1 week.

Een greep uit ons diensten pakket.
– Het reinigen en opmaken van alle bovenkleding;
– Avond – gala en trouwkleding;
– Bedrijfskleding;
– Ski- en regenkleding;
– Leer – suède – nappa en wax kleding;
– Diverse soorten dekbedden;
– Dekens en kussens;
– Slaapzakken;
– Gordijnen en vitrage;
– Matrashoezen;
– Bank- en stoelhoezen.

Deel Gordijnatelier 2000 ook ....Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on google
Google
Share on print
Print
Share on email
Email